Salut! Poate încă nu ştii dar s-a lansat o comunitatea WaxGame, o comunitate bazată pe jocul San Andreas Multiplayer și cât de curând Minecraft. Această comunitate a fost deschisă de dragul acestui joc minunat numit San Andreas Multiplayer, dacă până acuma am deţinut diverse servere de care nu am fost capabili să le întreţinem am decis să deschidem doar un singur server care să îl ţinem o lungă perioadă de timp şi de care să ne ocupăm cum trebuie. În staff-ul nostru avem oameni maturi, cu capul pe umeri şi cu experienţă profesională, aici nu o să vă aburesc aşa mult, puteţi vedea şi singuri. Deasemnea avem şi un forum care conţine toate informaţiile despre acest server şi diverse secţiuni unde vă puteţi face prietenii noi (şi multe altele), nu are rost să mai ne întindem la vorbă aşa mult, dacă doriţi să încercaţi comunitatea WaxGame sunteţi invitaţi să vă alăturaţi nouă.
Comunitatea se va deschide pe data de 24.01.2014 ora: 20:30 iar serverul de sa:mp "Sâmbătă 26.01.2014 ora 20:30 !"Vă așteptăm cu mare drag.
Yahoo:waxgame.comunity@yahoo.com
Facebook:WaxGame