BLUE.LEGENDZ.RO:7777
Dupa cum stiti, am avut un oarecare succes pe nisa SA:MP, dar din lipsa de timp, am fost nevoit sa-mi abandonez proiectul.
M-am gandit, ar fii frumos sa redeschid un server, unde sa ma implic, sa fac o.. "familie". Asa a luat nastere BLUE.LEGENDZ.RO:7777Cateva detalii despre serverServerul are un inceput promitator, un gamemod atractiv, bazat 50% RolePlay - RolePlay HARD [Ceva unic].
Serverul ruleaza pe ultima versiune de SQL [2.8.4] rz2, gazduit in regia "0ping.ro"
Momentan folosim versiunea BETA v1.4.2, serverul primeste update-uri zilnice.
Detinem un sistem premium unic, cu diferite abilitati, dar si un sistem WAR bazat pe teritorii, si "SERVIETA".
Despre sistemele BLUE.LEGENDZ.RO:7777Pe server putem gasii anumite facilitati, cum ar fii:
PET SYSTEM v1.0 - Detii gradul de PREMIUM ( Donator ) ? Printr-o singura comanda /setpet, iti poti alege unul din 8 animale, care te insotesc peste tot. Evident, aceste animale au nevoie de HRANA, APA.
Cateva poze, puteti "trage" cu ochiul:
SPAWN CIVIL - Aici se intampla toata actiunea. Aceasta zona este una SAFE, atacurile/bataile/scandalurile nu sunt permise aici, ma rog, exceptand betivii de la carciuma.
SISTEM SIGURANTA BICICLETA/MOTOR - Vrei sa fii vigilent, sa nu ai probleme cu "curcanii"? Nici-o problema ! Cand intrii intr-un vehicul pe 2 roti ( Bicicleta, Motocicleta ) casca iti este pusa instant, inlaturand orice problema cu "garda"
Radio System - Aflandu-ne in secolul 21, nu are rost sa punem 99.999 radio-uri, sa se auda toate. Asa ca, atunci cand esti pe server, sau intr-un vechicul, poti folosii comanda /radio unde iti poti alege radio-ul preferat.
ATENTIE ~ Doresti sa asculti ORICE melodie, direct in joc? Atunci, detinand gradul de PREMIUM ( Donator ) Poti folosii: /youtubep, introduci link-ul melodiei prefereate, si, SURPRIZA. Te poti bucura non-stop de muzica. [ Se pot incarca melodii sau playlist-uri intreci ]. GPS System - Pot spune cu mana pe inima ca detinem cel mai avansat sistem de GPS, peste 30+ locatii, checkpoint-uri corecte, fara nici ce-a mai mica gresala.
Faction System - Pe majoritatea serverelor de cartier, faction list-ul iti este aratat intr-un mod aparte, usor de vizualizat.
AdminHELP - Intelegem ca doresti sa ai o privite de ansablu si pe partea administrativa, te lasam sa tragi cu ochiul, din nou.
Calitatea ne reprezinta, playerii ne recomanda