Salutare si bine v-am gasit.
Ma numesc RESERVED , si astazi va prezint serverul meu de samp RPG.Max-Cs.Ro!
Deci pentru inceput putin despre comunitate:
MAX-CS.RO este o comunitate tanara cu 1000+ membri fondata in iunue 2014.Avem un staff de incredere si responsabil.
Acum sa vedem serverul RPG.Max-Cs.Ro
Este un server de tip RP/RPG , cu tot ce trebuie sa aiba un server bun.
Este hostat la TNI.Ro (una din firmele de top) si merge perfect , fara lag!
Are niste sisteme unice si frumoase.
-Car system:
Sistemul de masini este foarte bun,fara nici un bug.
Playerul poate detine 2 masini personale incepand cu 2 ore jucate.
-Dealership system:
Sistemul de dealership este unic,pe dialog,cum am spus si mai sus poti cumpara o masina incepand cu 2 ore jucate si poti detine 2 masini.
Pe server sunt 3 dealership`uri,dar se vor adauga si mai multe pentru a fi cat mai accesibile.
-V.I.P system:
Orce playeri poate achizitiona vip prin donatie si va avea acces la urmatoarele fuctii:
1) Un fel de Hq de unde poate lua masini care le poate conduce doar vip`ii , setate dupa rank`uri de vip.
2) Cadouri la fiecare 5h si lasere la arme.
3) Un menu cu niste comenzi vip.
-House system:
Playerul poate avea doar o casa (logic), in care poate depozita bani,materiale,droguri si arme.
Casele au o adresa faina , dupa strada si numar la casa .
-Job system:
Pe server avem niste joburi unice cum ar fi "Job Taxi sau Mechanic"
-Gang system:
Pe server este un sistem unic de gang`uri.
Orce player poate intra/iesi dintr`un gang anume "Grove,Ballas etc." , cu o simpla comanda.
Gang`urile au Hq lor si masini la fel ca factiunile doar ca ele si lupta intre ele.
-AntiCheat system:
Avem multe sisteme anti cheat si printre care si aimtest, Sa intrati cu cod pe server nu vi se va primi.
-Changename system:
Jucatoru poate sa`si schimbe numele direct din joc, pentru asta va duceti la primarie si acolo dati /namechange si cand accepta un admin se schimba numele.
-Parking system:
Sistem de parcare masina la parcare langa banka Ls.
-RobBank system:
Un sitem de RobBank unic,unde este nevoie de a fi minim 4 membri ai unei organizatii anti mafioti, pentru a da rob!
Cam atat a fost , eu sunt zizyy- si va astept pe RPG.Max-Cs.Ro
HostName: [RO/ENG] RPG.Max-Cs.Ro [0.3z]
Address: rpg.max-cs.ro:7777
Players: x / 100
Ping: 10
Mode: Max-Cs[RPG]v0.6.51[STABIL]
Map: San Andreas