Cititi nu va fie lene .
Toti care vedeti asta .. dintre voi jucati in ROMANIA pe toate serverele idioate . Toate dintre ele sunt EDIT dupa acelasi server -> deci acelasi KKT de 9999 ori xD. Nu va place ceva nou decat sa jucati non stop pe toate servere de kkt pe care oricum nu primiti nimic nu au sisteme sa va distrati multe nu au minigame-uri, joburi si alte tampenii din care poti face bani xD stati pentru un kkt de vip 7 , 8 care defapt e de tot pisu
. Doar cateva servere din romania sunt originale sa zic cum e SE a lui sonny si xss
oricum dupa ele toti au copiat ca niste plagiatori. xD Cand vad ca toti joaca pe toate fraierele de servere care nu au niciun pic de "distractie" in ele atat ca is colorate pana in gat. Nu au minigame-uri majoritatea "doar cele spuse mai sus mai au" si toata ziua va plimbati cu o masina nu faceti un job doar cereti admin ca niste idioti xD nu mai stiti
SA FACETI STATS PENTRU BANI COINS SCORE ORE ca sa luati admin asa , nu mai stiti decat sa cersiti si va mirati ca romania e considerata o tara de cersetori? xD Tot ce vreau sa zic si sa va readuc aminte ca puteti incepe sa gasiti si ceva nou si nu ca as face reclama doar serverului unei fete care chiar merita sa aiba macar un minim de jucatori xD, fiindca ea chiar a facut propriul ei server fara foarte mult ajutor -_- si voi astia care aveti servere edite ma refer la restu in afara de se si xss :-j. Tot ce siti e sa schimbati niste credite ca sa va dati smecheri dar nu e corect asa ca nu tu ai facut tot serverul ala ptr care daca ar fi sa faci 1 sistem din el te-ai pisa pe tine.
FaLLenGirL fata de care va zic chiar are serverul ei la care lucreaza foarte mult xD de cand l-a deschis
asta cam din octombrie face in fiecare weekend UPDATE dar ptr cine? ptr un server care are doar vre 5/50 ? xD nu se merita. A facut multe eforturi si pentru degeaba. Nu cred ca multi fac update saptamanal cum face ea xD.
Tot ce va propun e sa incercati si serverul ei xD. Cred ca e prima fata care are un server de samp si poate e mai bun ca multe din romania arata bine si nu edit dupa toate xD.Ea a mai pus si sus anunturi cu serverul va mai zic si eu sa intrati pe server sa vedeti daca nu va place nu mai intrati da daca tot sutneti curiosi haideti xD. Ea va da si admin free + vip si tot nu veniti ? mai bine jucati pe un sv edit cum am zis unde nu primesti nimic? pentru ce pentru NIMIC nu vreti nimic nou sunteti inchisi.
Vam spus si va mai spun incercati serverul fetei asteia xD. Mie mi-a placut insa eu m-am lasat de samp si multi joaca din Romania si zic sa il incercati.
Daca tot vreti sa vedeti intrati pe acest
ip: 93.119.25.183:7777 sau dns: IS.skilledg.com