Nick: RealWolf. Grad: MembruMesaje : 379 Bani : 2532 Multumiri : 2
| Subiect: Un dinamovist l-a convins pe Beleck să accepte oferta Vin Iul 10, 2015 8:53 am | |
| Un dinamovist l-a convins pe Beleck să accepte oferta de la CFR. ”Obiectivul meu este să marchez 10 goluri!”Oficialii celor de la CFR Cluj sunt convinși că Gregory Tade (28 de ani) nu va mai rămâne pentru mult timp la gruparea din Gruia și de aceea l-au achiziționat pe Steve Leo Beleck, un atacant puternic camerunez, care se află sub contract cu Fiorentina.
Indiferent dacă va ajunge sau nu la un acord cu cei de la Steaua, Tade vrea să plece de la CFR, pentru că simte nevoia unei noi provocări, dar și pentru că oficialii fostei campioane nu-i mai pot suporta salariul. Deocamdată, golgheterul ediției trecute a Ligii 1, cu 18 goluri, se antrenează cu CFR Cluj și are șanse importante de a juca în prima etapă contra celor de la FC Viitorul, meci care se va juca la Ovidiu, pe noul stadion al lui Hagi, de la ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.
Beleck este bucuros de sosirea la gruparea din Gruia și explică, într-o declarație pentru știridesport.ro, cine l-a convins să vină în Liga 1.
”De meserie sunt atacant central, dar pot să joc şi în banda dreaptă. Am jucat pe acest post un sezon la AEK Atena, dar pot să acopăr şi postul de vârf central.
Nu ştiu foarte multe despre campionatul românesc, dar am un prieten în Liga 1. E vorba de Feussi, care a semnat cu Dinamo. Am văzut câteva meciuri la fosta sa echipă, Mureş. Am discutat cu el şi el mi-a recomandat să vin în România”, a spus noul jucător al ardelenilor.
FC Viitorul - CFR Cluj, meci din prima etapă a sezonului 2015-2016, se va desfăşura sâmbătă, de la ora 18:30, la Ovidiu, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.
Beleck s-a împrietenit din prima cu Tade, francezul fiind cel care l-a ajutat să se integreze mai ușor în lot.
”Dacă pot să-l înlocuiesc pe Tade?. Suntem prieteni deja, mi-a vorbit despre atmosfera de la CFR şi m-a prezentat celorlalţi colegi. Mi-a dat şi câteva sfaturi pentru Liga 1. E clar că am nevoie de o scurtă perioadă de adaptare. Încet-încet voi atinge forma optimă", a completat camerunezul.
Steve Leo Beleck și-a propus deja un prim obiectiv în tricoul vișiniilor.
”Mă simt foarte bine la CFR Cluj, ştiu că este un club mare cu pretenţii. Am văzut acel meci din Champions League, când au învins-o pe Manchester acasă, deci îi cunoşteam de când eram mai tânâr.
Am primit această ofertă de la CFR şi am acceptat imediat să vin în România. Obiectivul meu este să fac un sezon bun, să marcheze goluri. Îmi propun să marchez 10 goluri”, a conchis Beleck.- Spoiler:
digisport
|
|