Dupa cum ati fost anuntati inca de la inceput, de la lansarea noului GM, ca aceasta versiune este in versiunea BETA, actual Beta2 si ca este instabila si posibil sa apara BUGURI, dar totodata v-am informat ca acest GM va primi MODIFICARI majore odata cu trecerea la versiunea Stable 3++.
Asa ca dragi jucatori, am ajuns si la acest moment, lansam versiunea 3.0.12a dupa mai bine de 2 luni jumate de munca la care am participat un numar de 3 persoane: Alynutz, Danutz si Mişu_Ultras19.
Avem a multumii si lui Raul_Carter pentru noile tutoriale realizate pentru voi si munca de testing, cat si lui Peter pentru ajutor.
Cateva informatii despre aceasta versiune:
Noi initial am dorit sa ramanem la povestea GM-ului Beta, dar am observat cu tristete ca voua (playerii j2p), nu v-a placut.
Din acest motiv am schimbat povestea, acum totul va incepe din Los Santos, aranjarea mappei va fi asemanatoare cu a GM-ului vechi, dar bineinteles cu modificarile de rigoare.
Lista cu toate modificarile aduse GM-ului in Verisiunea 3.0.13a, o puteti gasii la Server Updates .
Serverul de SA:MP al comunitatii va trece la o versiune noua, v3.0.13a, trecerea la aceasta versiune consta in :
Orasul Los Santos va gazdui :
Case (210),
Afaceri (80)
Factiuni ( News Reporter, Los Santos Police Departament, Los Santos Medical Departament, Groove Street, The Yakuza, East Beach Bloods, Hooligans )
Companii (Los Santos GAS, Los Santos Transport )
Joburi (Taxi, Sweeper, Gunoier, Curier, Bus), restul au ramas unde au fost si pe versiunea 2.5.13 Beta 2.
- Deasemenea au fost adaugate lucrari de mapping unice, facute exclusiv pentru serverul nostru de catre Mişu_Ultras, si anume:
Just2Play Night Club + Scena spectacole
Just2Play Mall
Admins Sphere + Admins Sphere Parking
Decoratiuni unice la HQ-uri (East Beach Bloods / PD / CSI / FBI / Hooligans / News Reporters / LSMD) - (click / click)
Decoratiuni unice la toate Joburile
HQ-uri unice la Companii
Decoratiuni unice in locurile frecventate de Playeri (Banca / AD / Primarie / Parcuri / Unele strazi)
(mai multe poze in curand)
- WIPE TOTAL , am ales sa dam WIPE total deoarece numarul de playeri a scazut foarte mult in ultima perioada, multii dintre playerii au abuzat de buguri in loc sa le reclame care le-a adus venituri foarte mari. Cei care au donat pentru Credite Premium le vor primi inapoi.
Majoritatea masinilor de la buycar care erau cu credite premium au fost lasate la liber, pe bani in joc, au mai ramas un numar foarte mic de masini care se pot achizitiona cu credite premium.
Informatii suplimentare.
Am luat aceasta decizie de a readuce in prim plan orasul Los Santos, asa ca cele 3 orase din versiunea 2.5.13 beta au fost scoase din poveste. Acum toti veti incepe din Los Santos, acolo am facut majoritatea joburilor, factiunilor, acolo se afla un numar impresionant de case, afaceri, cat si locuri special amenajate pentru voi. Am dorit sa facem versiunea actuala cat mai aproape de vechiul GM.
Versiunea 3.0.13a este una stabila, adica am rezolvat bugurile de care s-a abuzat in versiunea BETA. Odata cu trecerea la versiunea stable, nu vom mai aduce modificari majore serverului, decat UPDATE-uri care constau in : Modificari factiuni , sau creerea lor, modificari mapping, vom aduga companii multe, joburi noi, scripturi RP sau RPG, cat si alte suprize. Am stabilizat economia, nu se vor mai face banii asa usor, dar nici preturile caselor, bizurilor, masinilor nu sunt mari, la joburi se castiga acum corect, am aduagat comenzile /ad, /pad, /cec, /suna, /pm , /transfer de la level 2. Dorim sa nu mai dam WIPE niciodata, deci daca va apucati acum pe server-ul nostru aveti garantia ca veti juca si peste 4 ani, cu accelas cont, fara WIPE. Eventual se vor face actiuni de redresare a economiei.
Multumesc !
HostName: J2P.Ro: Reality RolePlay [Update + Wipe]
Address: rp.j2p.ro:7777
Players: xx / 150
Ping: 9
Mode: J2P:RP v3.0.13a
Map: • LS and LV •